Опис Гачкований капелюх із рафії. Описание Шляпа из рафии крючком

  • Производитель: Need to Knit
  • Код товара: Опис "Капелюх із рафії 2-в-1"
  • Доступность:996
  • 160 грн


Минимальный заказ 1 шт.

Гачкований капелюх із рафії -  це ребрендинг мого опису 2017 року, який я перевела із російської мови та осучаснила. Але трохи мого авторського стилю все ж залишила, щоб текст не був надто сухий :)

За даним описом ви зможете зв'язати капелюх, як з вузькими полями, так і з широкими - це 2-в-1, тобто ви купуєте не 1 опис, а одразу 2 за ціною одного. Також є можлівість обрати які поля ви хочете в'язати (прямі, хвилясті, загнуті вгору). В описі ви знайдете покрокову інструкцію в'язання денця, тулії і полів, схему денця. Я розробила свою авторську техніку в'язання рівного кола без видимих клинів, тому ви також познайомитеся з нею в даному описі.

Мій девіз і стиль у в'язанні - комфорт, тому мій гачкований капелюх із рафії - це класичний капелюх, який добре тримається на голові і який легко носити. З широкими полями можна навіть їздити у транспорті, поля не закривають вам огляд, при цьому такий варіант підходить і для пляжу, бо робить тінь на лице.

Я сама ношу обидва варіанти, маю різні кольори у гардеробі, це ви можете бачити у фото, які прикріплені.

ФОРМАТ:

PDF-файл

РІВЕНЬ:

для початківців, потрібно вміти в’язати кільце амігурумі та стовпчики без накиду, додатково за бажанням для обв’язки полів - зворотні стовпчики без накиду (з рос. - рачий шаг).

РОЗМІРИ:

52-58 см

МАТЕРІАЛИ:

Для того, щоб зв'язати капелюх із вузькими полями (близько 6 см), вам буде потрібно:

  • 2 мотки рафії Hamanaka Eco Andaria (40 грам / 80 метрів), Katia Raphia (50 грам / 115 метрів) або Fibranatura Raffia Multi (40(35) грам / 80 метрів), також підійде рафія Wellmay Ispie (120 грам / 250 метрів) - 0,7-1 бобінка;
  • гачок (розмір гачка ви зможете підібрати, зв'язавши зразок, як саме ви знайдете в описі);
  • маркер для позначення початку ряду;
  • лічильник рядів (також можна просто записувати ваші дії на папері або в додатку ґаджета);
  • будь-яка стрічка чи мереживо на ваш смак - 1,20-1,50 метри (також можна зв'язати простий ланцюжок із повітряних петель чи шнурочок замість стрічки або просто залишити капелюх без них);
  • регілін - 1 метр;
  • термозбіжна трубка 1 шт 2-4 см.

Для того, щоб зв'язати капелюх із широкими полями (близько 9 см), вам буде потрібно:

  • 2,5 - 3 мотки рафії Hamanaka Eco Andaria (40 грам / 80 метрів), Katia Raphia (50 грам / 115 метрів) або Fibranatura Raffia Multi (40(35) грам / 80 метрів), також підійде рафія Wellmay Ispie (120 грам / 250 метрів) - 1-1,5 бобінки;
  • гачок (розмір гачка ви зможете підібрати, зв'язавши зразок, як саме ви знайдете в описі);
  • маркер для позначення початку ряду;
  • лічильник рядів (також можна просто записувати ваші дії на папері або в додатку ґаджета);
  • будь-яка стрічка чи мереживо на ваш смак - 1,20-1,50 метри (також можна зв'язати простий ланцюжок із повітряних петель чи шнурочок замість стрічки або просто залишити капелюх без них);
  • регілін - 4,0 метри;
  • термозбіжна трубка 3 шт по 2-4 см.


Якщо у вас будуть питання, ви завжди можете проконсультуватися зі мною.


Прошу прийняти до уваги, що усі фотографії, малюнки, схеми та інструкції, надані в цьому PDF-файлі, є інтелектуальною власністю Олександри Єлісєєвої. Цей опис призначений лише для особистого використання за схемою “один опис - одна рукодільниця”. Жодну його частину, включаючи візуальний вміст, не можна копіювати, відтворювати, перенаправляти, перепродавати чи редагувати в будь-якій програмі чи редакторі. Також не можна отримані тут нові знання використовувати в якості матеріалу для проведення майстер-класів (як оффлайн, так і онлайн) і для написання ваших особистих описів, інструкцій, схем та майстер-класів.


ПРОЦЕС ПОКУПКИ:

Після оформлення замовлення вам на імейл (який ви вказали при замовленні) прийде лист із реквізитами (якщо немає, то він попав у смам), подробицями та номером замовлення. Номер замовлення потрібно вказати при оплаті, якщо у вас такої можливості немає, то пришліть будь ласка скрін оплати або її час у відповідь. Після цього я вам вишлю опис в форматі PDF, роблю це вручну, тому не переживайте, якщо буде якась затримка, одразу як я побачу оплату, я вишлю.

Написать отзыв

Пожалуйста авторизуйтесь или зарегистрируйтесь для просмотра

Теги: описание